Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
kirekesztett

Miért is?

Vera · 2 éve
Ahogy minden kezdet nehéz,úgy ennek a blognak az indítása is az. Versenyt futnak fejemben a gondolatok:Honnan kezdjem?Jelen vagy a múlt,amivel indítsak?Senki sem ismer, honnan is értenék meg mások, mit érzek belül? Ha leírom a fejemben cikázó, olykor cseppet sem kellemes gondolatokat, megért-e valaki?
Ahogy születnek bennem a kérdések, úgy tisztulnak a válaszok is, majd a válaszok egy mondatba tömörülnek, végül pedig megszületik a megoldás:Nem másnak, magadnak írod, így tedd azt, amit Te szeretnél!
Az első izgalmak után, kissé higgadtabban belegondolok, és tényleg ez a lényeg! Ez az a hely,ahol csak én vagyok.Senki nem mondja meg mi történjen, mit csináljak, mit kell csinálnom! Itt magam vagyok!Egy ritka és furcsa hely, mégis nyugalmat ad.
Lenyugodtam. Most már kezdődhet az igazi bloggolás!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Vera
Sziasztok! 35 éves, kétgyermekes anyuka vagyok. Rengeteg dolgon mentem keresztül, de most érzem úgy, hogy már nem tudom a sok fájdalmat magamban tartani, s mivel nincs kivel megbeszélnem,így inkább kiírom magamból. Bízom abban, hogy ez segít feldolgoznom a fájdalmat, ami bennem van, s talán másnak is erőt ad a mindennapos küzdelmekhez.